Кава-карамель: мигдалева пісочна корзинка, бісквіт Савоярді повністю змочений в кавовому пушні, м'яка кавова карамель та зверху напів сфера з мусу Дульче де лече. Тарт лимон це: мигдалеве сабле(пісочне тісто),в середині мигдалевий франжипан з цедрою лимона, тонкий шар лимонного конфі, напівсфера –лимонне креме (креме –це французьське слово, яке переводиться як ніжний крем щось середнє між мусом та кремом) декорується италійсько меренгою, цедрою лайма
Упаковка: картонна коробка з вікном, крафтовий пакет. Умови зберігання: зберігати в холодильнику при температурі до +6С не більше 2х діб. Порада: щоб відчути найкращий смак та текстури - рекомендуємо вживати протягом 1доби.
Тип десерту: Тарт
Click to order
Ваше замовлення:
Total:
Відправляючи замовлення, ви погоджуєтеся з Публічною офертою та надаєте згоду на обробку персональних даних.