кава-карамель: мигдалева пісочна корзинка, бісквіт савоярді повністю змочений в кавовому пушні, м'яка кавова карамель та зверху напів сфера з мусу Дульче де лече.
лимон -базилік: хрустке мигдалеве пісочне тісто, ніжний лимонний крем з базиліком, лимонне конфі, лаймове желе, італійська меренга з лохиною;
малиновий: хрустке мигдалеве сабле з начинкою з мигдалевого крему та малини, ванільний заварний крем та малинове конфі, а зверху багато малини.
Упаковка: картонна коробка з вікном, крафтовий пакет. Умови зберігання: зберігати в холодильнику при температурі до +6С не більше 2х діб. Порада: щоб відчути найкращий смак та текстури - рекомендуємо вживати протягом 1доби.
Тип десерту: Тарт
Click to order
Ваше замовлення:
Total:
Відправляючи замовлення, ви погоджуєтеся з Публічною офертою та надаєте згоду на обробку персональних даних.